Hala depozitare 1300mp cu teren 4000mp zona Lancram / Alba

€ 2,200,000 +TVA
ID Oferta: 84
Actualizat la: 15 Ianuarie 2020, Numar de afisari: 805
 OFERTA DE VANZARE!

 

  • Proprietate nou construita situată în jud.Alba-Lancram,in apropiere de Fabrica de bere Albacher, Reprezentanța de utilaje agricole CLAAS, Reprezentanța de autocamioane IVECO, Firma de transport TransPrima, Pensiunea Cerbu Arini și Hotel Allegria.Se preteaza ca depozit produse alimentare/farmaceutice,centru logistic,etc.
  • Proprietatea se află la cca. 7 km distanță de Centrul municipiului Sebeș și la cca. 7,5 km distanță de Centrul municipiului Alba Iulia.
  • Construcția a fost edificată în anul 2017 si are dimensiunile aproximative în plan de 54,60 m X 24,00 m,respectiv 1300mp utili,pe un teren in suprafata de ~4000mp.
  • Accesul principal (pietonal) în clădire se face prin faţada vestică, iar accesul secundar (de marfă) prin faţada nordică. Imobilul prezintă un regim de înalţime Parter + Etaj partial. Accesul in hala se face pe latura vestica, aici sunt doua intrari pentru: pentru personal si pentru clienti. De aici se poate intra in zona grupurilor sanitare, in zona de expozitie , in zona de lucru (depozit), dar si la scara ce duce la etaj. La etaj sunt structurate birourile administrative.
  • Accesul in depozit se face printr-un filtru de vestiare. Vestiarele sunt compartimentate cu vestiar negru-hol-dus-hol-vestiar alb. Din zona personalului se ajunge in oficiu si  intr-un hol de primire marfa. Primirea marfii se face de la exterior pe latura nordica prin intermediul unor usi industriale.
  • Ca sistem constructiv cladirea este  realizata la nivelul infrastructurii pe fundatii izolate din beton armat si centuri de fundare. Suprastructura este realizata din europrofile, cu stalpi HEA 300 si grinzile IPE 300. Anvelopa este  sustinuta de o structura secundara din profile metalice de tip C (la nivelul pretilor), iar la nivelul acoperisului sunt folosite table cu cuta inalta. Pardoseala halei de procesare si depozitare este  realizata cu un sistem de ventilatii cu ajutorul unor cofraje pentru pardoseli din PVC.
  • Depozitarea se face in celule cu atmosfera controlata unde legumele si fructele sunt  pastrate la temperatura optima. Camerele frig sunt compartimentate cu pereti termoizolanti din otel zincat cu urmatoarele finisaje: PES 15-25 microni, lac poliesteric, folie PVC alimentara, iar miezul este din spuma poliuretanica PUR si PIR (nu este daunatoare si nociva). Usile camerelor frig sunt izolate, acoperite cu strat fibra de sticla pentru uz alimentar.
  • Finisajele interioare constau in tencuieli si zugraveli lavabile in culori calde, in zona birourilor. Peretii din grupurile sanitare, din bai si vestiare sunt placate cu faianta pana la inaltimea de 2.00 m. In zona publica de la parter este folosita ca si  pardoseala, gresia. 
  • Proprietatea beneficiaza de apa, gaz, curent, canalizare. Incalzirea in zona birourilor se realizeaza prin intermediul unor corpuri radiante conectate la o centrala termica proprie pe gaz.

 

Localitate: Lancram
Zona:
Reper: fabrica Albacher
Numar Camere: 10
Suprafata utila: 1200 mp
Tip Spatiu: Constructie separata
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2017
Locuri Parcare: 30/Supraterana
Acces: Auto, Marfa,
Acoperis: Tabla,
Bucatarie: Separata, Mobilata, Utilata,
Destinatie: Hala productie, Reprezentanta,
Dispunere: Intrare separata, Compartimentat,
Dotari: Camera server, Parcare sistematizata, Fatada de sticla, Interfon, Cablare voce-date, Internet, Sistem alarma, Senzor incendii, Jaluzele, Spoturi, Sala consiliu,
Ferestre: Term. aluminiu, Care se deschid,
Incalzire: Climatizare, Convectoare, Aport aer proaspat,
Materiale: Alte, Perete Cortina, Panouri Sandwich,
Mobilat: Office,
Pereti: Lavabil, Faianta,
Plansee: Metal, Tavan casetat,
Podele: Gresie, Parchet, Podea flotanta,
Servicii: Acces cartela magnetica, Contorizare separata, Supraveghere video,
Stadiu Finisare: Finisat,
Strazi: Pietruite, Asfaltate, Iluminat stradal,
Structura: Beton,
Usi: PVC,
Utilitati: Curent, Curent trifazic, Apa, Cablu TV, Fosa septica,
Vecinatati: Intersectie circulata,

Mirela Florina Voicu

Consultant imobiliar
0720776900
0756067488
trandemi_sb@yahoo.com

Contact